水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:51 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週五 10月 21, 2011 12:41 am 
離線
會員

12月我會同阿牛團去日本,想問下買cd/live bd 會唔會平香港平 或有無二手買
係唔係有d中古品平d 其實我唔係好明咩叫中古品

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 21, 2011 1:58 am 
離線
站務管理人員
頭像

中古=二手
所以會較平

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 21, 2011 11:16 am 
離線
會員

何英 寫:
中古=二手
所以會較平

明白~謝謝

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 27, 2011 11:13 am 
離線
會員

如果奈奈的, 其實平唔到幾多 (不知是否好事)

一般多是正價 7折(BD/DVD) 不到, 跟你在 amazon 訂差不多

CD 可能我唔識搵, 真係好少, 反而新碟, 就直接鋪買全新好了, 因為有店頭 (相AR, POST CARD 果D冇用野, 唔同店有唔同)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 28, 2011 12:47 am 
離線
會員

rionlaw 寫:

一般多是正價 7折(BD/DVD) 不到, 跟你在 amazon 訂差不多

CD 可能我唔識搵, 真係好少, 反而新碟, 就直接鋪買全新好了, 因為有店頭 (相AR, POST CARD 果D冇用野, 唔同店有唔同)

咁11月出既 THE MUSEUM II係唔係可以係不同店買到唔同特典,唔洗訂?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 30, 2011 11:07 pm 
離線
後援會成員

仲有剩既話, 理論上可以 (不過所剩不多)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 13, 2011 12:24 am 
離線
站務管理人員
頭像

rionlaw 寫:

去搵幾年前既碟, amazon仲邊有初回
中古店裡面有好似新品一樣巴初回碟, 6~7折倒

如果隻碟會開既,eg: live, 咁就中古好
唔打算開既,eg: cd, 就買全新的啦
特典另計

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 23 位訪客