水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:00 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 10月 23, 2008 1:08 pm 
離線
後援會成員
頭像

以下是機票情報

9/1 $1890 印航去大阪
22/1 $3240 西北
23/1 $3770 西北
24/1 $4460 西北
22/1 $20XX 東方航空上海轉機
全部不連稅, 稅大約$700

還有, 大家呢個星期可能聽收音機都會聽到最近有個12月PACKAGE叫海嘯價, 3000蚊直航東京包四晚酒店不連稅, 呢個PACKAGE係我細佬間公司出的, 暫時只到12月, 但聽閒1月也會有類似的PACKAGE, 大約11月中公佈, 價錢差不多, 但估計可能一兩天內就賣完.

仲有一個可能, 就係上次遠征團那種團體票, 但應該平唔過上面的海嘯PACAKGE

要我幫忙買機票的遠征奈迷, 和上次一樣, 先入錢去我度 俾身份証號碼,英文名,電話同出發回程日期我, 然後我會留意機位, 一有決定就先電話通知, 如果唔需要等海嘯PACAKGE或團票的, 基本上可以即刻買機票.

個人資料請MSN我

順帶一提, 呢次非謀利的代買

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 28, 2008 7:41 am 
離線
後援會成員
頭像

聽我朋友講好似西北取消左23號既航線

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 10, 2008 12:36 pm 
離線
後援會成員
頭像

交左錢俾我既, 我已經HOLD左東航上海轉機機位
連稅價格: $2711
出發日期: 22/1
香港起飛時間: 0900, 到逹日本時間: 1925
回程日期: 自定
日本起飛時間: 1315, 到達香港時間: 2230

一月海嘯package都出了, 都係採用以上東航航班, 分別在於加一千蚊有四晚酒店, 但要21號出發, 因為22號出發要再加一千, 考慮到一千蚊都夠住四晚民宿, 所以偏向唔跟PACKAGE, 大家意見怎樣?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 10, 2008 10:15 pm 
離線
後援會成員
頭像

住民宿好啦=w=
再加一千我去到真係唔使食飯~XD(誤)
依家咁既時勢慳得一蚊得一蚊啊...囧

問題: 回程日期: 自定 <---即係?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 1:54 am 
離線
後援會成員
頭像

現在我HOLD的機位是22號出發, 27號返, 有無人想26號返的?(其實我想), 今次唔係團, 所以唔一定要共同進退的.

民宿的BOOKING情況很惡劣, 上野之家池袋之家都爆了, 鑑於武道館近上野, 就算住南千住都只係三個站, 南千住合宿2100YEN/night, 單人房3000YEN/night, 入番山手線的話, 合宿3500YEN/night.

>C12
晚晚松屋都得掛XD

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 12, 2008 10:11 pm 
離線
後援會成員
頭像

26號返的話我都沒所謂~反正也沒多餘錢消費~XD
住的話沒差...唔使訓街就得=w=

晚晚松屋都還可以吧...XD
不過我是打算杯麵解決...(大誤XD)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 12月 23, 2008 8:28 am 
離線
後援會成員
頭像

找我買機票的, 我收了你們$4000, 機票錢是$2701, 住宿錢到時先收, UO每枝$18, 要幾多通知我, 我會係你地D錢度扣, 淨番果D錢, 請MSN我恒生或HSBC戶口, 我過番俾你地.
未取機票的我會係放映會時帶去, 到時問我拎

再提一次, 今次機票一定要回鄉証的

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 23 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章