水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 12:53 am

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 89 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:05 pm 
離線
後援會成員

cw10615 寫:
下~~~
姐係訂之前問佢有冇店頭特典送咁ar?

如果你打算去bc 訂的話...
直接跟sam 說要哪家特典就行了.
你想訂animate特典就跟他說「要animate特典」吧XD

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:12 pm 
離線
後援會成員

........
你地係信和訂幾錢到?
完全唔敢去信和
基本上係旺角如果無人帶係有90%會蕩失路

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:13 pm 
離線
後援會成員
頭像

網站找到這幾個@_@
截了沒有就不知了@_@

新星堂
http://www.shinseido.co.jp/cgi-bin/WebObjects/Catalog.woa/wa/detail?r=KICS-91339

J BOOK
http://www.jbook.co.jp/p/p.aspx/3416873/s

マグマニ
https://shop.magmani.com/?order=&class=all&keyword=%90%85%8E%F7%93%DE%81X&FF=0&price_sort=&pic_only=&mode=p_wide&id=861&superkey=1#

タワレコ
http://www.towerrecords.co.jp/sitemap/CSfCardMain.jsp?GOODS_NO=1663881&GOODS_SORT_CD=101#memo

すみや
http://item.rakuten.co.jp/sumiya/kics91339/

HMV
http://www.hmv.co.jp/product/detail/2613444

ペーパームーン
https://secure.pmoon.co.jp/new/products/P040464html

最後由 fate_testarossa 於 週四 11月 08, 2007 11:13 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:14 pm 
離線
會員

Asa 寫:
cw10615 寫:
下~~~

你想訂animate特典就跟他說「要animate特典」吧XD

WOW
姐係所謂特典都係買碟加錢買既負屬品@@?
因為我想搞清楚個概念,廢時出到街傻傻下比人笑XD"
訂figuer就有-.-~訂碟就未try過XD

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:16 pm 
離線
後援會成員
頭像

cw10615 寫:
Asa 寫:
cw10615 寫:
下~~~

WOW
姐係所謂特典都係買碟加錢買既負屬品@@?
因為我想搞清楚個概念,廢時出到街傻傻下比人笑XD"
訂figuer就有-.-~訂碟就未try過XD

基本上唔洗加錢...
假如貴少少既...貴出黎既多數係運費-0-

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:18 pm 
離線
會員

原來如此~~~
其實我仲有D野想提出....
就係不如開個個新POST LA
新人報到D個POST睇到悶~
雖然我仲係新人XD
另外animate特典又代表咩?@@

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:28 pm 
離線
後援會成員

Fate
3Q very much
你人真好<-不是好人卡XD

有無人可以答我(非常重要):
特典係唔係唔一定要訂至有?
直接係日本D CD舖買(eg.HMV)有無?

下面兩句係唔係即係截左?
特典が無くなり次第、特典無しの商品となります。
※特典数満了次第終了とさせて頂きます。ご予約/ご購入はお早めに!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 10:46 pm 
離線
後援會成員
頭像

特典...的而且確這裡很多朋友
除了到BC訂碟後都不會去其他店舖..
原因不詳.....有興趣可以問問該地(橫x)店員..呵呵
而且Sam乃同道嘛.
提起水樹佢心底裡都會暗爽...-.-
不過去BC訂碟很多時候Sam哥都不在的..
要訂特典一定要在單上指明喔...XD
(因為我這次都沒指名.)

日文不詳.解讀不能

關於奈奈週邊品..很多朋友的收藏都有在其他版面分享..
因為我經濟有限之外..都不儲特典和drama CD.. 我是純走歌迷路線...
ACG方面..除了ps2 game 甚少接觸...

p.s. 原來asa & cw16行我舊路..." 呢個組合科好啊.有前途...特愛chem and a-maths.xd
等我補下你地收番d錢.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 11:12 pm 
離線
後援會成員
頭像

阿樂 寫:
因為我經濟有限之外..都不儲特典和drama CD.. 我是純走歌迷路線...

我跟你一樣,經濟也有問題=-=
所以只把金錢放進figure方面(魔法少女為數最多,通常版&限定版全收),
cd也是間中才買~"~

最後由 fate_testarossa 於 週四 11月 08, 2007 11:17 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 08, 2007 11:16 pm 
離線
活動常委
頭像

>>Yonnie
如果你在日本的hmv入,就會有日本hmv的特典
在香港那間便免問了......

>>CW10615
這裡指的animate特典應該是在animate買碟時會送的店頭特典
今次是相和holder

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 09, 2007 12:19 am 
離線
後援會成員
頭像

beeX7 寫:
我都想找人跟我分GA...
GA的特典部分很GJ,想入多幾隻,要特典唔要碟...XD

我只要碟的
有興趣分ma :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 09, 2007 3:11 am 
離線
會員
頭像

fate_testarossa 寫:

我跟你一樣,經濟也有問題=-=
所以只把金錢放進figure方面(魔法少女為數最多,通常版&限定版全收),
cd也是間中才買~"~

阿樂 寫:

我同你地就唔同,我反而就少左買figure,多左買鍱.....
而家買鍱用既錢已經多過哂我買figure用既錢(因為我figure也買不多XD)

特典嘛.....我倒沒有指明要那個
但對animate那個幾有興趣XD
還是到時先算XD

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 09, 2007 6:47 am 
離線
後援會成員

我就算不買奈奈的週邊都可以負債.......
由開學到而+都無儲到錢

>>Kurenai
那很好@@+
叫把拔幫我買XD
他剛好月尾去日本

p.s.有無人有興趣用通常換我隻初回(當然,只有碟)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 16, 2007 2:51 am 
離線
會員
頭像

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 89 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :