水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 3:47 am

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 新人見參!!
文章發表於 : 週四 8月 04, 2011 3:10 am 
離線
會員

之前註冊過但因為某原因忘記左ac,所以重新註冊,
我係透過魔法少女奈葉認識奈奈
話說我down左套野泥睇,個file有埋個幾隻op
我聽左幾次之後突然上左癮 之後就開始我既倒錢生崖= =

大家多多指教 :sunglass:

有樣野想問埋既,因為我見到奈奈好似有個大型live,所以金次我諗住點都要去一次
想參考下各位大約會帶幾多錢去??等我有個儲錢target :斥眉:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 新人見參!!
文章發表於 : 週五 8月 05, 2011 12:59 am 
離線
會長
頭像

平有平去貴有貴去 :029:
睇你去幾多日、前後仲去咩地方、多唔多野買,好難講喎w

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 05, 2011 1:49 am 
離線
會員

諗住去5日到la
有諗過買d會場既野同睇下有沒d有菲特頭既野
我准備帶2m左右連機票酒店夠唔夠??

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 05, 2011 2:00 am 
離線
會長
頭像

2萬應該好夠 :/_/:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 07, 2011 12:53 am 
離線
會員

大家好, 新人, 第一次出聲

機票已經訂好了, 請問演唱會的門票, 什麼時間才開始發售?

大家打算在那一天去?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 07, 2011 1:49 am 
離線
後援會成員
頭像

你是說抽飛嗎?
如果是抽飛最快也要等LIVE JOURNEY 完 大概8月尾吧...
如果你是買公售應該要等抽飛完了才開賣...

奈何無緣份
今世又何奈 │ 此情無奈

歡迎add
followerstar@hotmail.com

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 07, 2011 5:05 pm 
離線
會長
頭像

rionlaw 寫:
大家好, 新人, 第一次出聲

機票已經訂好了, 請問演唱會的門票, 什麼時間才開始發售?

大家打算在那一天去?
要去的話當然兩天都去啊 :/_/:

FC門票請留意置頂公告

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 07, 2011 6:47 pm 
離線
會員

大家咁快就知一定去到喇... 咁好既...
本身我都一定去到架... 突然又充滿左變數... :血淚:
最壞打算係要12月2夜機去... 12月4就返 :唉:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 07, 2011 8:25 pm 
離線
會員

gcc 寫:
要去的話當然兩天都去啊 :/_/:

:shock:

這睹沒有想過 :orz:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 07, 2011 8:41 pm 
離線
會長
頭像

根據以往經驗
兩天的曲目可能一半不相同 :/_/:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客