水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:05 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 34 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週日 7月 25, 2010 11:18 pm 
離線
後援會成員
頭像

我係M群迷樣多多指教妹

奈何無緣份
今世又何奈 │ 此情無奈

歡迎add
followerstar@hotmail.com

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 25, 2010 11:29 pm 
離線
會員
頭像

有奈奈在的坑我很願意跳呀 >///< 撲!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 25, 2010 11:55 pm 
離線
後援會成員
頭像

白色好, 我也是CE人 :-_-2:
我是在今年奈奈生日前幾日中毒的, 早妳幾個月啦
會考的時候多得奈奈歌先撐到過去(喂

記得儲錢買奈奈碟
奈奈係第一位歌手令我有衝動想儲齊佢所有碟
可惜資金有限 :sweat:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 12:03 am 
離線
會員
頭像

喲喲!我都係一樣丫
同你唔同既係,我讀書時唔聽得奈奈歌(我會好high XDD),所以都係讀完先聽,有d痛苦>_______<

"奈奈係第一位歌手令我有衝動想儲齊佢所有碟"
+1~

諗住用新年錢買,買到冇哂錢為止0______0
9月前我要買到奈奈既poster喔!目標定立!

ce呢....奈奈會守護我嫁~! .v. (逃)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 3:48 am 
離線
後援會成員
頭像

同樓上 讀書唔聽得奈奈D歌
奈奈D歌太好聽讀書果時一定會分心 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 9:46 am 
離線
後援會成員

(過人mode) 新人你好 :nanet:
宜家上網唔方便, 返香港再結識過 :-_-||:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 5:52 pm 
離線
會員
頭像

樓上的難道去了日本聽奈奈boss的演唱?!! 羨慕的說@___@

re isaac : 就是聽discotheque的時候會興奮的讀不了書,聽七月七日時會呆掉讀不了書的樣子喇 XDD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 6:25 pm 
離線
後援會成員
頭像

白色砂 寫:
樓上的難道去了日本聽奈奈boss的演唱?!! 羨慕的說@___@

re isaac : 就是聽discotheque的時候會興奮的讀不了書,聽七月七日時會呆掉讀不了書的樣子喇 XDD

會下意識甘掛住聽歌唔記得溫書 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 8:40 pm 
離線
會員
頭像

16歲+2 :D:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 26, 2010 11:10 pm 
離線
後援會成員
頭像

抱歉想問一下 UWANTS的 2000032是不是同一人??

你們水量好強

奈何無緣份
今世又何奈 │ 此情無奈

歡迎add
followerstar@hotmail.com

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 27, 2010 11:59 pm 
離線
後援會成員
頭像

潛水一排 又有新人來了
say個hi先 :nanet:

近排資金超短缺
live games竟然一樣奈物也無錢入手 (怨念 :orz: )
留返d錢買下次新碟好了
期待academy+games BD/DVD :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 28, 2010 4:30 am 
離線
後援會成員
頭像

很久沒試過有新人來可以有兩頁多(茶)
這麼熱烈的氣氛請繼續下去w

我也很久沒試過頭一頁沒有我的M群宣傳(拖)

說回正題,
歡迎新人呢!
多多指教!!!
日後多上這兒(和上M群)一起交流吧!

這是M群:group174624@msnzone.cn
差不多277人了w

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 28, 2010 10:12 am 
離線
會員
頭像

followerstar 寫:
抱歉想問一下 UWANTS的 2000032是不是同一人??

你們水量好強

是呀
不過現在Uwants那兒不會再太常留言了
有時話題岩才多些留言 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 28, 2010 10:27 am 
離線
會員
頭像

樓主: 我推介幾個PC game比你...
1. 小魔女帕妃系列, 係角色+經營game
幾好玩有趣的game來...奈奈係配蕾妮特(我第一個萌上的角色~~
以小魔女蕾妮特、小魔女帕妃1最多出場
由於隻game超好玩, 有興趣的我建議玩哂成個系列XD

下載網址在yahoo打"小魔女帕妃 gogobox"就有一堆了, (這兒唔比貼link
或者打"小魔女帕妃 nothing031149"就較易找到成個系列下載
emule都可能有, 可以打"小魔女帕妃"找找看用迅雷down
至於任何技術上的問題, 如更新檔, 請到巴哈這兒看看:
http://forum.gamer.com.tw/B.php?bsn=01149

2. 天使協奏曲
天使系列是延續小魔女帕妃2的game系列,
有奈奈配音(莉安)的只有天使協奏曲(ACE), 角色冇蕾妮特咁令我鍾意
不過d歌係唔錯, 隻game玩起來超歡樂~XD
而且有齊哂御三家(奈奈、田村、由衣)配音+唱歌, 所以我幾推介ACE~
天使協奏曲仲可以在PC game店買, 大約$125, 和奈奈一隻single的$$差唔多=v=

3. memories off 2nd
奈奈配白河螢, 第一女主角, 我剛剛才download完俾唔到評價住...
不過睇落幾好玩~
可以到emule找找看用迅雷download
有亂碼可以用Microsoft AppLocale, kanjiweb 漢字通 之類的...

有甚麼問題可以再問... :-_-:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 28, 2010 5:15 pm 
離線
會員
頭像

2000032 寫:
樓主: 我推介幾個PC game比你...
1. 小魔女帕妃系列, 係角色+經營game
幾好玩有趣的game來...奈奈係配蕾妮特(我第一個萌上的角色~~
以小魔女蕾妮特、小魔女帕妃1最多出場
由於隻game超好玩, 有興趣的我建議玩哂成個系列XD

下載網址在yahoo打"小魔女帕妃 gogobox"就有一堆了, (這兒唔比貼link
或者打"小魔女帕妃 nothing031149"就較易找到成個系列下載
emule都可能有, 可以打"小魔女帕妃"找找看用迅雷down
至於任何技術上的問題, 如更新檔, 請到巴哈這兒看看:
http://forum.gamer.com.tw/B.php?bsn=01149

2. 天使協奏曲
天使系列是延續小魔女帕妃2的game系列,
有奈奈配音(莉安)的只有天使協奏曲(ACE), 角色冇蕾妮特咁令我鍾意
不過d歌係唔錯, 隻game玩起來超歡樂~XD
而且有齊哂御三家(奈奈、田村、由衣)配音+唱歌, 所以我幾推介ACE~
天使協奏曲仲可以在PC game店買, 大約$125, 和奈奈一隻single的$$差唔多=v=

3. memories off 2nd
奈奈配白河螢, 第一女主角, 我剛剛才download完俾唔到評價住...
不過睇落幾好玩~
可以到emule找找看用迅雷download
有亂碼可以用Microsoft AppLocale, kanjiweb 漢字通 之類的...

有甚麼問題可以再問... :-_-:

thx >///<
有田村同奈奈一齊做配音我一定玩 XDDDD :sohigh:
上網down黎試玩下先
不過想問如果玩天使協奏曲先,後玩小魔女帕妃會唔會唔係幾好? 0_________0
我想聽田村+奈奈 (≧▽≦)
話說不太懂用gogobox,正用emule努力中

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 34 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :