水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 11:35 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 7月 01, 2010 10:57 pm 
離線
後援會成員
頭像

請問有無人去呢??
附加檔案:
scandal_tn.jpg [ 121.85 KiB | 被瀏覽 10570 次 ]

SCANDAL Live in Hong Kong 2010

由被喻為日本至強女子高校Rock Band,4名充滿搖滾音樂細胞的女生組合而成,分別是HARUNA、TOMOMI、MAMI和RINA。四 人最初衹會在週末時候,於大阪附近的公園作街頭演唱,及後被賞識及逐漸廣為人知。2009年,其中兩首SCANDAL的歌曲更成為動 畫"鋼之鍊金術士及BLECH 漂靈的主題曲,他們的大碟“BEST★SCANDAL”亦打入流行榜第5位,及獲被日本唱片大賞提名 新人組合,讓SCANDAL大受各界好評及參與世界各地的動漫節。
SCANDAL Live in Hong Kong 2010 Show date and Ticket Price
SCANDAL “SCANDAL Live in Hong Kong 2010” 演出場次及票價

Venue:
Auditorium , 3/F HITEC, Kowloon Bay
地點:
九龍灣國際展貿中心3/F 演講廳
Date 日期:
1 / 8 八月 / 2010 (星期日)
Time 時間:
08:00pm
Ticket Price 票價:
HK$ 250 (Free Seating)(不設劃位)
Ticket Enquires 票務查詢:
31 288 288 / http://www.hkticketing.com
Programme enquiry 節目查詢:
8104 7355 / http://www.bravoent.net

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 02, 2010 1:16 pm 
離線
後援會成員
頭像

這裡=w=/

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 02, 2010 11:26 pm 
離線
後援會成員
頭像

身為粉絲的我搵唔到理由唔去 :-_-: /

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 04, 2010 9:14 pm 
離線
後援會成員
頭像

Maggie 寫:

請問那兒買SCANDAL的碟 "平"? 有無待典的呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 04, 2010 11:20 pm 
離線
後援會成員
頭像

jacky tam 寫:
Maggie 寫:

都係信和碟最平 :-_-:
SCANDAL冇乜特典可以訂(唔似奈奈)...
不過最近就有四家舖頭有特典, 一家舖頭送一位成員既特典 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 05, 2010 9:59 pm 
離線
後援會成員
頭像

Maggie 寫:
Maggie 寫:

都係信和碟最平 :-_-:
SCANDAL冇乜特典可以訂(唔似奈奈)...
不過最近就有四家舖頭有特典, 一家舖頭送一位成員既特典 :-_-2:

初回碟有無分別?? 有無初回碟可以賣??

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 2:37 am 
離線
後援會成員
頭像

同奈奈既差唔多, 要補買可以買到
你上番佢地個官網睇睇啦 :-_-2:

不過都係日本最齊, 有一隻香港賣斷市

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 10:22 pm 
離線
後援會成員
頭像

Maggie 寫:

同奈奈既差唔多, 要補買可以買到
你上番佢地個官網睇睇啦 :-_-2:

不過都係日本最齊, 有一隻香港賣斷市

有無 「太陽と君が描くSTORY」及 「瞬間センチメンタル」的 【初回生産限定盤】可以賣給我??

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 11:12 pm 
離線
後援會成員
頭像

有無 「太陽と君が描くSTORY」及 「瞬間センチメンタル」的 【初回生産限定盤】可以賣給我??

:-_-:

最近已經冇買scandal既single

何況 「瞬間センチメンタル」的 【初回生産限定盤】已經無乜可能在HK搵到

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 11, 2010 3:51 am 
離線
後援會成員
頭像

提起 瞬間センチメンタル 初回, 我今年2月在日本某中古店找到賣\850 :-_-2:
當時沒入手可惜 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 12, 2010 8:35 am 
離線
後援會成員
頭像

屍.十二 寫:
提起 瞬間センチメンタル 初回, 我今年2月在日本某中古店找到賣\850 :-_-2:

晒命 :-_-2:
拎返黎炒高佢(拖

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 13, 2010 8:07 pm 
離線
站務管理人員
頭像

屍.十二 寫:

我3月去到已經1000yen :sunglass:
同railgun, level5果d一樣...sosad

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 7月 13, 2010 8:20 pm 
離線
站務管理人員
頭像

另外, 想買碟去博簽名既
呢隻yohoo賣$390, 價錢都ok
http://www.sonymusic.co.jp/Music/Arch/E ... index.html
呢場live最可惜係我番到香港先知有... :-_-2:
如果唔係已經買飛睇埋 :coverface:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 15, 2010 10:56 pm 
離線
後援會成員
頭像

更新了!!
http://www.scandal-4.com/main.html
附加檔案:
SCANDAL.JPG [ 131.64 KiB | 被瀏覽 10112 次 ]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 16, 2010 9:52 pm 
離線
後援會成員
頭像

何英 寫:
另外, 想買碟去博簽名既
呢隻yohoo賣$390, 價錢都ok
http://www.sonymusic.co.jp/Music/Arch/E ... index.html
呢場live最可惜係我番到香港先知有... :-_-2:
如果唔係已經買飛睇埋 :coverface:

yohoo $390幾抵喎 :-_-:
可惜...已經睇晒成隻 :orz:

加上進貢給奈奈...嗯... :x):

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :