水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:51 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 : Re: 新手報到;p
文章發表於 : 週五 1月 15, 2010 11:35 pm 
離線
會員
頭像

Asa 寫:
Nana Mizuki 寫:
哈哈~
但是中文大學好遠啊(遠目中)
我去慣理工…(被拖走)

偶然去下中大都唔錯啦 :-_-:
反正得閒都唔會去吧 (無誤

啊哈哈哈, 閣下真會說笑(被扁)
有人帶我去嗎? (笑)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 16, 2010 12:32 am 
離線
後援會成員
頭像

>>註冊的時候貪玩用Nana既名
其實會唔會盡早開過另一個A/C 比較好?

>>有人帶我去嗎? (笑)
放映會路團的話 通常放映會一星期前 我會開團
有興趣可以聯絡我 =]
詳見本人簽名~ 或直接ADD MSN c_tszchung@hotmail.com

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 16, 2010 1:39 am 
離線
會員
頭像

YakYak 寫:
>>註冊的時候貪玩用Nana既名
其實會唔會盡早開過另一個A/C 比較好?

>>有人帶我去嗎? (笑)
放映會路團的話 通常放映會一星期前 我會開團
有興趣可以聯絡我 =]
詳見本人簽名~ 或直接ADD MSN c_tszchung@hotmail.com

可以多開一個新AC的嗎 :sweat:
那我現在就去開 :mrgreen:

好的那就放映會前一週聯絡你吧 88)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 16, 2010 2:25 am 
離線
後援會成員
頭像

也歡迎隨時ADD MSN :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 16, 2010 12:30 pm 
離線
後援會成員
頭像

YakYak 寫:
也歡迎隨時ADD MSN :-_-2:

好的 :D:
不知為何MSN9.0經常自動登出...超煩
雖然有用舊版…但用慣9.0就覺得舊版唔順手 :-_-||:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 1月 16, 2010 11:25 pm 
離線
後援會成員

你好呀樓主
我都係新黎(其實係長期cd rom)

多口問問,你係今日和我買UD那個人嗎 :x): ?(在旺e
因為見個名一樣 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 17, 2010 1:21 am 
離線
後援會成員
頭像

FeLiX 寫:
你好呀樓主
我都係新黎(其實係長期cd rom)

多口問問,你係今日和我買UD那個人嗎 :x): ?(在旺e
因為見個名一樣 :-_-2:

係呀! :-_-:
世界真細小~

我見到你句「多口問問」仲以為你問:
你係咪今日o係jap-pop拎Nana隻PM既女仔XDD
↑今日見到2個男仔買PM :orz:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :