水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 1:23 am

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 4月 03, 2008 9:23 pm 
離線
後援會成員
頭像

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk ... 1115533598
雖然可以當上會員,但比了798,又無得自行登入官方網站,
唔知大家覺得值唔值呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 03, 2008 10:38 pm 
離線
會長
頭像

佢段說明好有問題 囧

1.NANAKANA? NANAKANA係井之上奈々+酒井香奈子
2.咩係「實況錄音」(汗)
3.唔可以用自己名就唔好喇,生日咭有奈々ちゃん親筆寫會員名
4.「無法自行登入官方網站」
唔知佢講咩 = =
如果佢係講緊個手機網站既話,唔係因為要「輸入電話號碼」而入唔到,而係用日本以外既手機網絡根本connect唔到入去(就算用香港個台去到日本漫遊都唔得)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 4月 04, 2008 12:23 pm 
離線
後援會成員

哈哈, 我都有睇過,
不過798唔係一次斷尾的
一年四次的掛號費應該都很貴,
而且又入唔到官網, 又唔可以用自已名登記
限制多多又搶錢,
所以最後都係冇按到 (雖然有0.1秒想按的... =_=)

最好當然找個住日本的朋友幫忙 XDD"|||

ps: 段字我諗係copy其他FC吧... XDD
copy到奈奈個名都打錯...||||
另外全日蝕主店在台灣, 主力做jpop歌手主意~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 4月 04, 2008 1:21 pm 
離線
後援會成員
頭像

雖然好想入會 但我還是理智的!!

找住日本的人代申請比較信得過 (沒日本朋友=.=)
這些代入會網 不同 代bid, 個人資料亂比人 是很危險的

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 05, 2008 12:45 am 
離線
後援會成員

gcc 寫:
佢段說明好有問題 囧

2.咩係「實況錄音」(汗)

我諗係LIVE吧, 上網搵到好多這個詞彙,
唔知係唔係台灣的叫法呢? @@"

NANAKO* 寫:
雖然好想入會 但我還是理智的!!

找住日本的人代申請比較信得過 (沒日本朋友=.=)
這些代入會網 不同 代bid, 個人資料亂比人 是很危險的

雖然我不理智, 但沒有錢敗
(因為寫明"歡迎國外者購買、但運費必須另計、且須買家負擔")
可能是「日本->台灣->香港」, 太昂貴了 =.=

問詳情也不方便,
一來不知道日全蝕是不是台灣高雄那間,
(上網看評價, 那間店的日本貨貴到死)
也不清楚香港有沒有負責人,
二來就算是, 也不清楚現在拍賣的是不是日全蝕,
還是冒名來騙錢的

說到日本朋友, 我也沒有 orz
(好後悔沒有巴結大學的日本老師~~XDD"|||)

日全蝕的BLOG(好似新起不久): http://www.wretch.cc/blog/jsk08151999
(咦咦, 水樹奈奈在「抽票訊息區-其他日本明星☆(6)」 @@")

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案