水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:27 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 有無人想踢波啊
文章發表於 : 週二 6月 29, 2010 6:39 am 
離線
後援會成員
頭像

呢個問題我以前都講過
除左奈奈我最鐘意就係足球
如果有七個奈奈迷組成球隊一定好好玩(全隊人既號碼都有個7字XD, 每次開波都嗌1234567口令, 仲有D支持者係場外PPPH爆UO...幻想中)
可惜奈迷似乎唔多鐘意運動...
我真係想組隊球隊玩下的
唔係奈迷都唔緊要, 鐘意日本聲優都OK, 有共同興趣就好了
係朋友既朋友都無所謂, 一次生兩次熟, 想踢波就搵我啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 有無人想踢波啊
文章發表於 : 週一 7月 05, 2010 7:32 pm 
離線
後援會成員

你復原哂未呀
唔係又斷多次XD

LIVE FIGHTER BLUE & RED SIDE
LIVE DIAMOND
LIVE ACADEMY @ NAGOYA

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 05, 2010 8:16 pm 
離線
會員
頭像

鋼門在此,實力可比英格蘭門將(琵琶手那位...呵呵)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 05, 2010 10:02 pm 
離線
後援會成員
頭像

我係高路斯!! 我都踼波的.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 05, 2010 11:57 pm 
離線
後援會成員

除左奈奈我最鐘意就係足球 + 7
踼波請預我, 乜野波乜野地乜野時間都踼 :-_-2:
ps. 今年曼聯新波衫我會印 7 號 MIZUKI :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 7月 11, 2010 7:40 pm 
離線
後援會成員
頭像

天師 寫:
你復原哂未呀
唔係又斷多次XD

要復原哂要等到三年, 到時我雙腳生锈了 :severe:

jacky tam 寫:
我係高路斯!! 我都踼波的.

又大食又無力 寫:
鋼門在此,實力可比英格蘭門將(琵琶手那位...呵呵)

你兩個係唔係認真架. :yyyiii:

cracky 寫:
呢個問題我以前都講過
除左奈奈我最鐘意就係足球
如果有七個奈奈迷組成球隊一定好好玩(全隊人既號碼都有個7字XD, 每次開波都嗌1234567口令, 仲有D支持者係場外PPPH爆UO...幻想中)
可惜奈迷似乎唔多鐘意運動...
我真係想組隊球隊玩下的
唔係奈迷都唔緊要, 鐘意日本聲優都OK, 有共同興趣就好了
係朋友既朋友都無所謂, 一次生兩次熟, 想踢波就搵我啦

:depressing: 你ADD我MSN啦 kenlhe@netvigator.com

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 24 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案