水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 8:58 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 新人報道~
文章發表於 : 週一 1月 11, 2010 2:36 pm 
離線
會員

hi~各位奈迷們大家好~
我係ting~女仔黎架,,唔知多唔多女仔中意奈奈呢?
我由2007年就中意聽奈奈唱歌+配音架la,,~
不過我仲細(form2炸),,唔係第時就一定飛去日本睇奈奈演唱會....
我近排先知有呢個網~

都係咁講啦~請大家多多指教!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 新人報道~
文章發表於 : 週一 1月 11, 2010 4:39 pm 
離線
會員
頭像

你好呀.我係這裡最怕羞的大食.請多多指教.....
不過我好老啦.29就來30了....成日都無錢去遠征=.=...唔係就第一時間飛去睇LIVE

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 11, 2010 5:18 pm 
離線
會員

hi~其實我都好怕羞架...
如果奈奈黎香港開演唱就好啦..
唔知有冇可能呢?
聽講有D人中意日本明星
就去左日本留學,平時有咩live都
可以好方便去睇啦 :laugh:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 11, 2010 6:02 pm 
離線
會員
頭像

ting1202 寫:
hi~其實我都好怕羞架...
如果奈奈黎香港開演唱就好啦..
唔知有冇可能呢?
聽講有D人中意日本明星
就去左日本留學,平時有咩live都
可以好方便去睇啦 :laugh:

其實奈奈一日在生..這願望都有可能...
我都希望佢來港開LIVE..咁我就可以用遠征的費用來請晒D人去睇.唔駛一個人咁悶

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 11, 2010 11:55 pm 
離線
後援會成員
頭像

歡迎歡迎
我都係06-07年先知道奈奈既存在 :sweat:

ETERNAL BLAZE實在太神了

可惜遠征次數還是0 努力儲錢中 :orz:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 12, 2010 11:08 am 
離線
會員

hihi~我都好中意eternal blaze 同其他魔炮D歌架,好有節奏

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 13, 2010 8:09 am 
離線
後援會成員

HIHI~ 有空常來~ :nanet:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 26 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題