水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 8:41 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週日 12月 27, 2009 12:54 am 
離線
會員

雖然好多人(包括本人和版主在內)都想佢來港演唱
但好似好難呢,第一,她身為動漫聲優兼偶像歌手,一定好忙
第二,我睇過佢個官方Blog,都好少提及香港的事,
再加上今年佢好似只有一次去英國影相
我覺得如果真係想佢來港既話,除咗簽名,
其實可以將香港呢個名送俾奈奈,等佢留意到我地如何想她來
講真只要她有留意我地香港Fans既話應該距離她來港應該不會太遠
不過我想大家有冇夠膽同水樹奈奈本人講,請佢來香港演出或者係其他嘢呢

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 27, 2009 1:06 am 
離線
後援會成員
頭像

朋友...
不如你爬下文先喇 ^ ^

另,小弟膚淺
不懂什麼叫送香港個名給奈奈,
有望大大詳解

順便說一句
有意見想交流
可以到小弟簽名檔下的M群發表
內裡有很多奈迷呢 ^w^

這是M群:group174624@msnzone.cn
差不多277人了w

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 27, 2009 1:14 am 
離線
後援會成員

>等佢留意到我地如何想她來
我地已經做左好多野啦=w=,所以奈奈肯定知道我地的存在w

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 27, 2009 2:02 am 
離線
後援會成員

作為歌迷應做的事已經做了很多
(送花牌, 留言冊, 寄信, blog上留言, fc event握手會用短短3,4秒跟奈奈說, etc)
但是要奈奈來港還要有多方面配合 (金錢, 市場策略, 檔期等等),
而不是因為歌迷的愛不夠, 感動不到奈奈來

所以慢慢等吧
相信不少奈迷都期待這一天來臨 :sunglass:

ps: 紅白之後奈奈應該仲有排忙

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題