水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 4:31 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 78 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: LIVE ACADEMY 2010
文章發表於 : 週一 10月 05, 2009 2:44 pm 
離線
會長
頭像

FC先行11月6日截止

今次會場三細三大
細場優點:會場細、距離近;去得地方遠征既一定係強者,會場氣氛一定好過大城市既大場
大場優點:多特效、有氣勢

各場特色:
福岡 - 頭場+情人節
新居浜 - 凱旋公演,淨係呢點已經嬴晒其他場
仙台 - LIVE FORMULA都有用過呢個場,圓形會場,有「小型武道館」之稱,好處係就算係最後一行既距離都比其他hall近好多

横浜 - 近東京,可以連睇兩場
大阪 - (我都唔知有咩特色 :x): )
名古屋 - 尾場

英仙座 寫:
新居浜必去=w=
(p.s.我對這地方已熟到不用地圖了XD,有人需要導遊嗎?)
你入返新m群啦w 實有人要問你野www

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 05, 2009 7:49 pm 
離線
後援會成員

初步計劃去横浜睇兩場

官網也更新了
「NANA MIZUKI LIVE ACADEMY 2010」ファンクラブ会員先行優先予約のお知らせ

不可再

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 05, 2009 9:15 pm 
離線
後援會成員

今年我去左搵NANOHA
去唔到搵FATE...wwwww

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 05, 2009 11:08 pm 
離線
活動常委
頭像

fate在情人節去nanoha故鄉見家長[自重]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 12:17 am 
離線
後援會成員
頭像

真的很難抉擇要去哪場 :orz:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 7:36 am 
離線
後援會成員

Kurenai 寫:
fate在情人節去nanoha故鄉見家長[自重]

奈奈果然細心呢, 兩邊家長都照顧到 :x):

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 11:43 am 
離線
會員
頭像

老細話俾我請 一個月假.
有假都無錢啦...不過如果去晒咁多場..真係好吸引
其實都係要睇抽飛結果..我諗唔到自己控制去邊場的了
睇天做人....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 6:06 pm 
離線
會員

第一次去日本...好想睇奈奈
如果是想去3月個兩場
有冇人願意當團長呀..@@
如果有呀可以PM我

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 6:50 pm 
離線
會員

只能羡慕可以去日本的人的說~~
期待DVD的發售.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 9:04 pm 
離線
會員
頭像

KEN_CHAN 寫:
第一次去日本...好想睇奈奈
如果是想去3月個兩場
有冇人願意當團長呀..@@
如果有呀可以PM我

我應該會選去睇個3場.....但我都係第2次去日本..如果有空一起好嗎

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 06, 2009 11:22 pm 
離線
會員

一起當然可以= =我咩都唔識一個人都幾危險 你有冇msn個d 重有冇其他人去呀

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 10月 07, 2009 12:27 am 
離線
會員
頭像

我都係咩唔識,我唔識日文又唔識字...只識吹水.....
希望到時ken哥照應下我啦....謝謝

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 08, 2009 6:31 pm 
離線
會長
頭像

官網更新
前売券¥6500,跟以往的tour差不多

FC先行詳情仍未有人收到 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 10, 2009 4:06 pm 
離線
會長
頭像

更新各場開場開演時間
除了横浜第二日外,其餘6場全部17時開場18時開演

另,福岡應該確定用1000人的場地,不是3000

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 11, 2009 12:17 pm 
離線
後援會成員

3.14那場會提早? 那是不是可以期待會有White Day的特別活動?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 78 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :