水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:29 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 89 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 6月 26, 2009 8:22 pm 
離線
會員
頭像

gcc 寫:
小g 寫:
但係唔係一個會員可訂多張架咩??

其他人實唔岩資料架喎
一個人抽既飛全部連位
理論上連位既人之中其中一個一定要係會員本人

咁如果我同我幾個fd冇join你地遠征團...
比佢地check起ge話點做好?@@

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 26, 2009 9:10 pm 
離線
會長
頭像

mamoru 寫:
咁如果我同我幾個fd冇join你地遠征團...
比佢地check起ge話點做好?@@
""理論上""

實際上應該淨係arena最前幾行既人先會俾人check

萬一到時真係有咩事你地打電話俾我啦....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 26, 2009 9:23 pm 
離線
會長
頭像

Live Goods情報終於公開
http://mizukinana.jp/special/livediamon ... index.html
今次果然好狠....

場刊                3000
Postcard A              500
Postcard B              500
B2 Poster A             1000
B2 Poster B             1000
扇                  800
Wristband 藍            1000
Wristband 黑            1000
Tee 紫 (S/M/L)           3000
Tee 黑 (S/M/L)           3000
Raglan Tee 黑 (S/M/L)        3000
Raglan Tee 藍 (S/M/L)        3000
棒球制服 藍 (S/M/L/XL)        7000
棒球制服 白 (S/M/L/XL)        7000
毛巾 藍                2700
毛巾 粉紅               2700
帽                  3000
Crystal penlight            1500
電話繩 A               1500
電話繩 B 黑              1500
電話繩 B 粉紅             1500
鎖匙扣                800
袋                  7700

會場限定
限Tee (S/M/L)            3000
NANA CAN II (ナネット曲奇餅)     1800
Pins 全7款               700

※每一件商品隨機送一張卡片「NANACA」,全7款,其中一款是中奬卡,詳情不明

※ 物販時間:
7/4 8:30-15:00 (13:30截隊)
7/5 9:00-完場

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 26, 2009 10:31 pm 
離線
會員
頭像

搶錢...........

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 12:16 am 
離線
後援會成員
頭像

D LIVE GOODS好似興奮劑咁, 未出發先興奮.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 1:33 am 
離線
後援會成員
頭像

>中獎卡

紀念品環節用 :?:

今次個場咁樣應該掟唔到紀念品w?

2010 LIVE ACADEMY 新居浜
2011 LIVE GRACE -ORCHESTRA-x2、S.C.NANA NETファンクラブイベントV
2012 LIVE UNION 福井・富山
2013 LIVE CIRCUS 宮崎・鹿児島
2014-15 很窮困,休戰(ノ∀`)
2016 LIVE GALAXYx2、LIVE PARK

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 1:45 am 
離線
會長
頭像

>紀念品環節用 :?:
唔知,不過應該唔關事

>今次個場咁樣應該掟唔到紀念品w?
遠有遠既辦法w

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 3:04 am 
離線
會員
頭像

估:由奈奈醬打出既簽名棒球 :P :P :P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 7:59 pm 
離線
後援會成員
頭像

gcc 寫:
一個人抽既飛全部連位
理論上連位既人之中其中一個一定要係會員本人

咁講既話,
係咪即係今次只要是透過老師抽飛的遠征團團友都會坐埋一齊呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 8:29 pm 
離線
會員
頭像

我想問老c,之前說買夠2000日元就有特典
現在說一件送一件
咁我買晒佢,係唔係有2幾件特典???

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 9:13 pm 
離線
後援會成員
頭像

買夠2000日元就有特典的並不是指live goods,
而是指會場物販旁賣舊碟舊雜誌的檔灘

現在買一件送一張的只是抽獎咭而不是特典

千祈唔好搞錯(汗)

最後由 cbtkevin 於 週六 6月 27, 2009 9:17 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 9:16 pm 
離線
會長
頭像

cbtkevin 寫:
買夠2000日元就有特典的並不是指live goods,
而是指會場物販旁賣舊碟舊雜誌的檔灘

雜誌唔計
淨係CD DVD先有會場特典

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 27, 2009 9:22 pm 
離線
後援會成員
頭像

gcc 寫:
雜誌唔計
淨係CD DVD先有會場特典

有D咁既事(汗)
好在我之前無買過<--------(其實係無錢) :shock:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 28, 2009 1:08 am 
離線
會長
頭像

http://www.seibu-group.co.jp/rec/dome/food/shishi.html
http://www.seibu-group.co.jp/rec/dome/f ... lunch.html
> ※7月3日(金)・4日(土)・5日(日)は臨時休業

西武ドーム旁邊的餐廳「中国料理 獅子」竟然在Live期間停業 (汗)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 6月 28, 2009 8:15 pm 
離線
會員
頭像

全部買晒好似係67400,好似唔係好貴
但係電話線,袋,鎖匙扣,我唔想買,對我無用=.=
這些小物品有人要幫買嗎,我旅行袋應該有位放,又輕,可以拿回來

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 89 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 22 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :