水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週日 6月 20, 2021 6:48 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

   

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時
發表新文章 回覆主題  [ 1 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : Nike Daybreak Verkoop
文章發表於 : 週六 6月 05, 2021 12:00 pm 
離線
會員

註冊時間: 週六 6月 05, 2021 9:34 am
文章: 7
Hoewel de Nike Daybreak Heren/Dames niet langer in de voorhoede van de hardloopcategorie van The Swoosh staat, blijft hij opduiken in indrukwekkende, lifestyle-georiënteerde outfits. De retro-sneaker neemt een pauze van zijn N.354-experimenten en dompelt zijn klassieke nylon en suède arrangement in een opvallend "Black/Limelight/Off Noir"-palet. Suède overlays over de voorvoet, langs de tong en bij de hiel genieten van een tonaal "zwart" schema.

圖檔

De compartimenten van miniformaat zijn gemaakt van canvasmaterialen en hebben verschillende bewoordingen; de zwarte en oranje colorway die het woord "Trouble" spelt, wat een soort brutale knipoog zou kunnen zijn naar degenen die dit mogelijk als houder van een illegale stof gebruiken, terwijl de gele en rode colorway de uitdrukking "Take Two Before Breakfast" opsplitst. Nike Daybreak Schoenen Verder is de naam van het eigenlijke model gehuisvest in een marineblauwe rechthoekige doos in witte letters over de laterale Swooshes, en de voetbedden zijn aangekleed met Nike-logo's.

De afgelopen maanden heeft Nike een merkwaardige interesse gewekt in hun vintage vormen - de meeste aandacht was gericht op de geliefde Nike Daybreak te Koop. Maar in plaats van het terug te brengen met een nieuwe serie Retro's zoals de Challenger OG, wordt er geëxperimenteerd met het silhouet met N.354-idealen en nu ISPA-innovatie. In feite een hybride met het enigszins nieuw uitgevonden OverReact-silhouet van het laatste sublabel, het aanbod - passend genoemd als de "OverBreak" - neemt de eerder genoemde tooling en past het toe op de geliefde Daybreak-vorm.

De canvasconstructie en de suèdelagen die over de keel, voorvoet en hielen zijn geplaatst, zijn gehuld in retro "Neptune Green" -tinten die afwijken tussen lichte en donkere schakeringen. Nike Daybreak Verkoop Bovendien, de Swooshes die het voorbeeld volgen met harige suède stoffen, complementeren door middel van een opvallende "Speed ​​Yellow" toon, en de bodems houden hun arrangementen schoon en klassiek met een witte en zwarte combinatie.

Kopen Nike Daybreak Hoewel het een van de nieuwere toevoegingen in de N.354-reeks is, is het Daybreak-type behoorlijk snel populair geworden, een resultaat van de ingetogen en retro-geïnspireerde interpretatie van de gedeconstrueerde vormen van het sublabel. Het paar wordt vaker dan een paar keer vergeleken met sacai's LDWaffle, en deze keer tinten neutraal op een manier die vergelijkbaar is met de eerste samenwerkingen van UNDERCOVER met hetzelfde silhouet. Zwart bovenwerk, zowel van mesh als suède, loopt door de constructie van overlay naar onder; en mede dankzij hun donkere kleur zijn de verlengde panelen en de aangrenzende tweaks bijna volledig gecamoufleerd.

www.onlinekopenshoe.com


回頂端
 個人資料  
 
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 1 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時


誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客


不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
正體中文語系由 竹貓星球 維護製作