水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 6:53 pm

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 9月 23, 2010 1:57 pm 
離線
後援會成員

到時會唔會撞正呢度既人爭bid :-_-:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 9月 25, 2010 12:19 pm 
離線
會員
頭像

有冇辦法@@? 可以攪一張番黎, 可以俾多少少錢~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 9月 25, 2010 8:24 pm 
離線
會員
頭像

chris412 寫:
有冇辦法@@? 可以攪一張番黎, 可以俾多少少錢~

相信唔止俾多"少少"...... :black_smile:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 16, 2010 10:24 am 
離線
會長
頭像

最新消息
抽中了大量1月23日的Stage Side席,歡迎認購

雖然Stage side定價比之前便宜¥500
不過因為近日日元匯率急升,所以維持$800一張

另,所有門票只能在1月22、23日在日本現地交收
所以購票者必須到時在日本租用手機,方便聯絡

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 16, 2010 3:23 pm 
離線
後援會成員
頭像

gcc 寫:
最新消息

Stage side 是不是左右 d 斜台座位??

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 16, 2010 8:34 pm 
離線
會長
頭像

cf_modela 寫:
Stage side 是不是左右 d 斜台座位??
斜台??

http://www.yokohama-arena.co.jp/kyakuseki/
Stage side大約係圖中E F最前既位
即係好前但係好側既位置
視乎舞台設計,有機會睇唔晒成個台

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 16, 2010 9:43 pm 
離線
後援會成員
頭像

gcc 寫:
最新消息

老師,這裡要兩張23號,唔該曬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 16, 2010 10:32 pm 
離線
會員
頭像

我要一張23日 我自己之前抽中左22 :-_-:
但我仲O係日本 有咩方法直接比YEN你 :-_-||:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 10月 16, 2010 11:13 pm 
離線
會長
頭像

NAGI 寫:
我要一張23日 我自己之前抽中左22 :-_-:
但我仲O係日本 有咩方法直接比YEN你 :-_-||:
可以見面先俾

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 17, 2010 2:00 am 
離線
會員
頭像

你好,老師
我有朋友中左22號,但爭23號飛 Orz
所以想要1張,要先過數嗎?

詳請請pm我,thanks!,^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 17, 2010 4:33 am 
離線
會員
頭像

那就預我一張 見面交易 :-_-2: THX SO MUCH

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 17, 2010 3:03 pm 
離線
會長
頭像

最新名單
viewtopic.php?p=18945#p18945

另,有冇人可以用22號飛同我交換23號 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 17, 2010 6:50 pm 
離線
後援會成員
頭像

老師,唔好意思,因為某些緣故,現在只需要一張23號就得喇
唔該曬

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 25, 2010 2:20 am 
離線
會長
頭像

各位確定要飛既朋友請俾錢 :-_-2:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 10月 27, 2010 12:19 am 
離線
後援會成員
頭像

數已過 :-_-2:
請查收

2010 LIVE ACADEMY 新居浜
2011 LIVE GRACE -ORCHESTRA-x2、S.C.NANA NETファンクラブイベントV
2012 LIVE UNION 福井・富山
2013 LIVE CIRCUS 宮崎・鹿児島
2014-15 很窮困,休戰(ノ∀`)
2016 LIVE GALAXYx2、LIVE PARK

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 23 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :