水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:36 am

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週日 11月 20, 2011 12:15 am 
離線
會長
頭像

第一次放映會播偷跑 :029:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 20, 2011 12:24 am 
離線
後援會成員

嗌得好HIGH :轉:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 20, 2011 1:07 am 
離線
後援會成員
頭像

個會場好唔方便w 要跳要去側邊先得

另 我知心急睇偷__ 但係感覺上J左先偷__ 會好d

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 20, 2011 2:29 am 
離線
會長
頭像

skingex 寫:
另 我知心急睇偷__ 但係感覺上J左先偷__ 會好d
我都覺 XD

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 20, 2011 10:23 am 
離線
後援會成員

:036: :036: :第一次+自己一人黎,無有怕 :036: :036:
好快識到人,仲主動組左行新手行 :斥眉:
放映會好好好開心呀 :轉:

本人全力開動<(回家後手痛+今朝10:00起身仲全身酸痛 :sob2:
大家都好PRO :sunglass: 連舞都識跳(點學 :拜: ~.~)

大家都很好人呢(中大D人+各位)
幫助我到達目的地 :拜:
+((上山容易落山行~.~THX各位帶路^^))

下次我都會再黎=]

最後兩問:
D好勁既瑩光棒如何入手 :?:
後援會編號如何入手 :?:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 20, 2011 1:22 pm 
離線
會長
頭像

> 連舞都識跳(點學 :拜: ~.~)
對住DVD狂練 :029:
恋の抑止力有official解說影片

> D好勁既瑩光棒如何入手 :?:
橙色o個D叫UO (Ultra orange)
日本買既
香港中秋都有機會有 XD

> 後援會編號如何入手 :?:
請稍等 :029:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 11月 21, 2011 11:14 pm 
離線
後援會成員

印象中有第15放映會後各種原因參加一排...
由本身對CALL 唔熟到完全生疏
只記得帶藍紅手燈, (謝譚仔UO的火力支援 :/_/: ) 連毛巾都唔記得拎... :orz:

另外報名的人唔多, 但結果眼見到的人唔算少... :029:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 22, 2011 11:03 pm 
離線
活動常委
頭像

Mizuki_Ruyuji 寫:
:036: :036: :第一次+自己一人黎,無有怕 :036: :036:
好快識到人,仲主動組左行新手行 :斥眉:
放映會好好好開心呀 :轉:

本人全力開動<(回家後手痛+今朝10:00起身仲全身酸痛 :sob2:
大家都好PRO :sunglass: 連舞都識跳(點學 :拜: ~.~)

大家都很好人呢(中大D人+各位)
幫助我到達目的地 :拜:
+((上山容易落山行~.~THX各位帶路^^))

下次我都會再黎=]

最後兩問:
D好勁既瑩光棒如何入手 :?:
後援會編號如何入手 :?:

咁下次記得繼續參加 :034:
我比支UO 你玩下,會上癮的w

話說你pm 我果陣,我已經去緊中大,結果我番到屋企先睇到 :029:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案