水樹奈々非官方後援會(香港分部)

nana mizuki Hong Kong Unofficial Fan Club
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:04 am

公告: Facebook及Line群組,歡迎加入

新聞: 「THE MUSEUM III」 1月10日發售 | THE MUSEUM III新曲歌詞翻譯 | 深愛文庫版翻譯

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週日 5月 22, 2011 12:13 am 
離線
會長
頭像

歡迎發表

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 22, 2011 12:38 am 
離線
後援會成員
頭像

今日防止迷路團算順利(天哥入團自介 :x): 之後發現原來好多人唔識天哥 :x): )
1個人遲到
因為要帶人所以聽唔到開頭2首歌 :035淚:

今次個場地冷氣好左..冇咁熱
call方面大部分應付到
新朋友都好落力call
雖然重有好多要唱既位唔識唱... :035淚:
不過今次有天海帶頭hey!感覺好過上次好多

毛巾歌方面
因為上次好多人冇毛巾
所以今次帶多左幾條借比人 :035淚:

LIVE完左之後老師派新既call表 :/_/:
重教埋POP MASTER同空と心と既call法 :/_/:
pop唔算好多野記反而空と心と就.............

最後多謝
老師的mc翻譯+解說+call表+call法
會場工作人員
製作Mizukism4的各位

完場之後見到有朋友大吃大喝完既垃圾留係會場希望下次唔好咁啦.... :唉:

奈何無緣份
今世又何奈 │ 此情無奈

歡迎add
followerstar@hotmail.com

最後由 followerstar 於 週日 5月 22, 2011 8:05 pm 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 22, 2011 5:25 am 
離線
後援會成員
頭像

今次無左桃桃子 都無咩feel(拖
另今場都少左好多人 如果無左迷(的後)宮團 未少人到 :D:

今次到音響有問題?經常無啦啦 大聲 特別到了Dancing in the velvet moon變左怪聲

明明call到手軟腳軟都要去番工 咁陰公
點知變了霸氣 :/_/:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 22, 2011 12:16 pm 
離線
會長
頭像

音響問題我都覺 :029:

再睇一次都係覺得LIVE GAMES既內容真係編排得好好 :/_/:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 22, 2011 7:55 pm 
離線
後援會成員
頭像

我以前係隻碟問題先會一時大聲一時細聲 :029:
原來係場地音響問題?
迷(的後)宮團是什麼來的?

奈何無緣份
今世又何奈 │ 此情無奈

歡迎add
followerstar@hotmail.com

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 22, 2011 8:56 pm 
離線
後援會成員
頭像

場地音響有問題?上次好似冇事呀@@?

今次一家4口(啥)齊齊去放映會
唔知點解好似比平時更累 :035淚:

仲以為恋の抑止力隻舞會有好多人跳tim
點知成行人得我一個喺度跳

老師翻譯+call教學乙
p.s.期待sk教SK :029:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上